Περιποίηση Μαλλιών

Το σωστό χρώμα μαλλιών είναι μια πραγματική επένδυση για την εξωτερική σας εμφάνιση και είναι λογικό να θέλετε να έχει διάρκεια.

περιποίηση μαλλιων 4 περιποίηση μαλλιων 2

Περιποίηση Μαλλιών

Όταν φεύγετε από το κομμωτήριο, η απόχρωση των μαλλιών σας είναι τέλεια. Το σωστό χρώμα μαλλιών είναι μια πραγματική επένδυση για την εξωτερική σας εμφάνιση και είναι λογικό να θέλετε να έχει διάρκεια. Περιμένετε λοιπόν τουλάχιστον ένα 24ωρο πριν το πρώτο λούσιμο και μετά προσπαθείτε να λούζεστε μόνο δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για να έχετε μια ζωντανή απόχρωση. Τις ενδιάμεσες ημέρες μπορεί να χρησιμοποιείτε μια μαλακτική κρέμα μαλλιών.

Λούζεστε λοιπόν πάντα με χλιαρό νερό και αποφεύγετε το κολύμπι σε πισίνες, που περιέχουν χλώριο. Το τελευταίο μπορεί να αλλάξει τελείως την απόχρωση των μαλλιών σας και να καταστρέψει την εξωτερική στοιβάδα της τρίχας. Πριν λοιπόν μπείτε στην πισίνα, βρέξτε τα μαλλιά σας και περάστε τους μαλακτική κρέμα και φορέστε όσο καλύτερα γίνεται το ειδικό σκουφάκι κολύμβησης.

Καλό θα ήταν, να χτενίζετε τα μαλλιά σας 2 φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, για να πέφτουν οι νεκρές τρίχες. Αυτό θα βοηθήσει πολύ να αναπτυχθεί η τρίχα και να φύγουν οι τρίχες που πλέον δε χρειάζονται, για να πάρουν τη θέση τους άλλες.Για το χτένισμα, ειδικά όσες έχετε σγουρά και μέτρια ή μακριά μαλλια, καλύτερα θα ήταν να χρησιμοποιείτε πηρούνα και όχι βούρτσα για να μην σπάνε οι τρίχες.

  • Πιο ζωντανή απόχρωση.
  • Μεγαλύτερη διάρκεια χρώματος.
  • Μόνο πιστοποιημένα προιόντα.