Θεραπεία Κερατίνης

Η απόλυτη ισιώτικη θεραπεία Brazilian Hair Keratin system που διαρκεί από 3 έως και 4 μήνες χαρίζοντας σας μαλλιά εντελώς ίσια και μεταξένια.

θεραπεία κερατίνης-0

Το «μαγικό» πραγματικά προϊόν Brazilian keratin hair treatment έρχεται απευθείας από την Αμερική . Στο κομμωτήριό μας, θα βρείτε αυτή την επαναστατική διαδικασία που ισιώνει με φυσικό τρόπο τα μαλλιά, προσθέτοντας κερατίνη στην τρίχα, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα – φριζαρισμένα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά, λαμπερά και γεμάτα υγεία.Η πιο συναρπαστική εξέλιξη στη λείανση και στην επανόρθωση μαλλιών!

  • 100% Επιτυχία.
  • Υγειή & ίσια μαλλιά.
  • Brazilian Keratin Treatment.

Εγγυημένα 100% κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών!
Μόλις τα μαλλιά καλυφθούν με ένα στρώμα μορίων nanokeratin, μία ουσία που εξατμίζεται μέσω μίας πρόσθετης διαδικασίας. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας παρατηρείται μια αντίδραση που λέγεται πολυμερισμός, που κάνει τα μαλλιά ανθεκτικά και ελαστικά. Ως αποτέλεσμα της λείανσης και της επικάλυψης των μαλλιών με keratin, αυτά γίνονται όμορφα, μεταξένια, απαλά, υγιή, δυνατά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα.

Το αποτέλεσμα είναι όμορφα, μεταξένια, απαλά μαλλιά με μία έντονη λάμψη. Τα μαλλιά αμέσως γίνονται πιο υγιή και ευκολοχτένιστα.