ΤΑΤΤΟΟ ΦΡΥΔΙΩΝ MICROBLADING

Χαρίστε στον εαυτό σας το πιο φυσικό αποτέλεσμα με την εξελιγμένη τεχνική τρίχα τρίχα δημιουργώντας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στα φρύδια σας διορθώνοντας περιπτώσεις αραιών, ανόμοιων, κακόσχηματισμένων φρυδιών ή ακόμα και περιπτώσεις ολικής απώλειας τους.
Πρόκειται για μία ανώδυνη διαδικασία η οποία διαρκεί 2 περίπου ώρες. Το πρώτο στάδιο είναι και το σημαντικότερο αφού πρέπει μετά τις απαραίτητεςμετρήσεις να δώσουμε τοεπιθυμητό σχήμα. Αφού αποστειρώσουμε την περιοχή προχωράμε στην εφαρμογή του tattoo με την κατάλληλη απόχρωση και την κάθε περίπτωση. Τα χρώματα είναι απόλυτα φυσικά και βιολογικά.Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία τις πρώτες μέρες πρέπει να υπάρχει σχολαστική καθαριότητα της περιοχής και σε ένα μήνα περίπου θα έχουμε και το τελικό αποτέλεσμα. Αν κριθεί απαραίτητο, μπορεί να επαναληφθεί η διαδικασία η οποία θα διαρκέσει λιγότερο αλλά θα τελειοποιήσει το σχήμα.
Είναι μία τεχνική με απίστευτα πλεονεκτήματα. Μας δίνει ένα αποτέλεσμα τόσο φυσικό που δεν ξεχωρίζει από την αληθινή τρίχα και μεγάλη διάρκεια του αποτελέσματος. Γιατί όλες αξίζουμε αψεγάδιαστα φρύδια που μαγνητίζουν τα βλέμματα!