Θεραπεία Κερατίνης

www.purehdwallpaper.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η απόλυτη ισιώτικη θεραπεία Brazilian Hair Keratin system που διαρκεί από 3 έως και 4 μήνες χαρίζοντας σας μαλλιά εντελώς ίσια και μεταξένια.

Το «μαγικό» πραγματικά προϊόν Brazilian keratin hair treatment έρχεται απευθείας από την Αμερική . Στο κομμωτήριό μας, θα βρείτε αυτή την επαναστατική διαδικασία που ισιώνει με φυσικό τρόπο τα μαλλιά, προσθέτοντας κερατίνη στην τρίχα, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα – φριζαρισμένα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά, λαμπερά και γεμάτα υγεία.Η πιο συναρπαστική εξέλιξη στη λείανση και στην επανόρθωση μαλλιών!

Εγγυημένα 100% κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών!
Μόλις τα μαλλιά καλυφθούν με ένα στρώμα μορίων nanokeratin, μία ουσία που εξατμίζεται μέσω μίας πρόσθετης διαδικασίας. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας παρατηρείται μια αντίδραση που λέγεται πολυμερισμός, που κάνει τα μαλλιά ανθεκτικά και ελαστικά. Ως αποτέλεσμα της λείανσης και της επικάλυψης των μαλλιών με keratin, αυτά γίνονται όμορφα, μεταξένια, απαλά, υγιή, δυνατά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα.

Το Nano keratin System Hair Therapy εγγυάται επιτυχία 100%.

Πώς δουλεύει το Nanokeratin System Hair Therapy;
Το Nanokeratin System είναι μία καινοτόμα εξέλιξη της τεχνολογίας ! Μικροσκοπικά ίχνη ατμού με εκπληκτικές ικανότητες διείσδυσης εισχωρούν στην τρίχα και επανορθώνουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά με σωματίδια νανο-μορίων κερατίνης. Στο επόμενο στάδιο, αυτά τα νανο-μόρια κλειδώνουν βαθιά μέσα στην τρίχα και δημιουργούν μόνιμη, μη-διαλυτή κερατίνη, όπως ακριβώς η φυσική κερατίνη!

Το αποτέλεσμα είναι όμορφα, μεταξένια, απαλά μαλλιά με μία έντονη λάμψη. Τα μαλλιά αμέσως γίνονται πιο υγιή και ευκολοχτένιστα. 

Οι συνηθισμένες μαλακτικές κρέμες και οι θεραπείες μαλλιών συχνά περιέχουν μόρια πρωτεΐνης, αλλά αυτά είναι πολύ μεγάλα για να εισχωρήσουν στην τρίχα. Και φυσικά, κάθε φόρα που λούζεστε, ξεβγάζονται μαζί με το σαμπουάν. Το Nanokeratin System χρησιμοποιεί την ίδια πρωτεΐνη που βρίσκεται στα μαλλιά σας, την κερατίνη, αλλά στο πιο μικρό μέγεθος που υπάρχει, οπότε κλειδώνεται βαθιά μέσα στην τρίχα, με αποτέλεσμα να επανορθώνει και να θρέφει τα μαλλιά άμεσα. Όλοι οι τύποι μαλλιών μπορούν να ωφεληθούν από αυτή την καινοτόμα τεχνολογία, αλλά τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα θεαματικά σε περιπτώσεις πολύ ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Τα τελευταία χρόνια, νέες τεχνολογίες έχουν εμφανιστεί στο χώρο της φροντίδας μαλλιών και σώματος. Το Nanokeratin System Hair Therapy είναι μία από τις πιο ανεπτυγμένες τεχνολογίες στο χώρο της φροντίδας μαλλιών.

 Οι κομμωτές εφαρμόζουν τη μέθοδο χρησιμοποιώντας ένα καινοτόμο σίδερο ισιώματος. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει στα μόρια nanokeratin να εισχωρήσουν στην τρίχα και να επανορθώσουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Μόλις τα μαλλιά καλυφθούν με ένα στρώμα μορίων nanokeratin, μία διαλυόμενη ουσία εξατμίζεται μέσω μίας πρόσθετης διαδικασίας. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας παρατηρείται μια αντίδραση που λέγεται πολυμερισμός, που κάνει τα μαλλιά ανθεκτικά και ελαστικά.

Σε ποιον απευθύνεται το Nanokeratin System Hair Therapy;

Η μέθοδος λείανσης μαλλιών Nanokeratin System Hair Therapy είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Το πλεονέκτημα του Nanokeratin System Hair Therapy δεν είναι μόνο ότι λειαίνει τα μαλλιά, αλλά καθώς τα μικορσκοπικά μόρια του Nanokeratin System Hair Therapyεισχωρήσουν στην τρίχα, επανθρώνουν τα μαλλιά και τα κάνουν πιο υγιή.

Τα προτερήματα του Nanokeratin System Hair Therapy :

Χάρη σε αυτή τη νέα μέθοδο, η διαδικασία επανόρθωσης και λείανσης μαλλιών με το Nanokeratin System Hair Therapy είναι γρήγορη και έχει υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

Το σύστημα λείανσης και επανόρθωσης μαλλιών Nanokeratin System Hair Therapy είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών.

Το Nanokeratin System Hair Therapy όχι μόνο δε βλάπτει τα μαλλιά αλλά τα επανορθώνει και τα κάνει πιο υγιή.

Η Nanokeratin System Hair Therapy είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην αγορά των προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Η εταιρία προωθεί διάφορα προϊόντα περιποίησης μαλλιών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων θεραπειών nanokeratin που επικαλύπτουν, επανορθώνουν και λειαίνουν τα μαλλιά, καθώς και άλλες λύσεις nanokeratin που χρησιμοποιούνται ως μέρος τουNanokeratin System Hair Therapy.
Nanokeratin System Hair Therapy & Straightening System

 

Συχνές ερωτήσεις :

Η αγωγή είναι ισιωτική;
Είναι μια αγωγή με βάση την κερατίνη που εξαλείφει το κατσάρωμα και σε πολλές περιπτώσεις ισιώνει τα μαλλιά.

Μπορείτε να εφαρμόσετε την αγωγή μετά τη βαφή;
Ναι. Η αγωγή πρέπει να εφαρμόζεται ΜΕΤΑ τη βαφή των μαλλιών.

Για πόσο καιρό θα παραμείνει η αγωγή στα μαλλιά μου;
3 έως 4 μήνες

Μπορεί να εφαρμοστεί η αγωγή σε ισιωμένα μαλλιά;
Ναι. Μπορείτε να εφαρμόσετε την αγωγή σε μαλλιά που έχουν υποστεί προηγουμένως ισιωτική.

Μπορεί να εφαρμοστεί η αγωγή σε μαλλιά που έχουν υποστεί προηγουμένως χημική
επεξεργασία;
Ναι. Μπορείτε να εφαρμόσετε την αγωγή πάνω από κάθε χημικό.

Μπορεί να εφαρμοστεί η αγωγή σε μαλλιά με ανταύγειες;
Ναι. Μπορείτε να κάνετε πρώτα τις ανταύγειες και αμέσως μετά την αγωγή.

Πότε πρέπει να εφαρμόσω πάλι την αγωγή;
Σε 3 μήνες ή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω λακ, ζελέ, αφρό ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν στα μαλλιά μου κατά
τη διάρκεια των 3 ημερών;
Όχι

Λαμπερά, απαλά και υγιή μαλλιά
Η μέθοδος nanokeratin επανορθώνει και θρέφει τα μαλλιά σας.
Θεαματική επιτυχία στα ταλαιπωρημένα, βαμμένα, ξανοιγμένα και ξανθά μαλλιά.
Αποτελέσματα που θρέφουν την τρίχα.